PERSOONLIJK

Ik ben Ellen Pohlmann-Schulten; Sinds 2010 run ik op geheel eigen én eigentijdse wijze, samen met mijn team, dit prachtige familiebedrijf met een historie van ruim 80 jaar.

 

In 1933 startte mijn opa, Herman Schulten een kleermakerij in Wijhe. Hij was een echte vakman en kleermaker pur sang. Een Pietje precies met oog voor kwaliteit. Persoonlijk contact en duurzame relaties waren zijn drijfveer. Dat is iets waarin ik mij als derde generatie nog steeds erg in kan vinden. Ik geloof dat, door het geven van een eerlijk advies, je écht verdiepen in de ander, met een gastvrije benadering én een inspirerende omgeving, wij jou iets unieks kunnen bieden.

 

Bij Schulten willen we jou echt blij maken. Er zijn voor jou. Jou aandacht geven en een momentje van rust in deze snelle tijden.

Je helpen bij het vinden van een outfit of accessoire die écht bij jou past en jou nog mooier maakt! Jou niet onnodig laten zoeken omdat je zeker kunt zijn dat je bij ons de tofste dingen vindt. Jou gericht en op maat helpen. Er ‘gewoon’ zijn voor jou. Dat is wat je van ons, Bij Schulten, kunt verwachten.

KLEDING EN LIFESTYLE MERKEN BIJ SCHULTEN

MERKEN DAMES
10DAYS
BE PURE
CIRCLE OF TRUST
ELLEN BEEKMANS
EXPRESSO

FIVEUNITS
GIPSY
KYRA&KO
MINIMUM
MOS MOSH
PARA MI

PENN&INK
PIMPS&PEARLS
RED-RAG
SUMMUM
VIA VAI
ZHRILL

MERKEN HEREN
ALAN RED
BLUE INDUSTRY
MELIK
MEYER
PLAIN

NO EXCESS
OLYMP
PME LEGEND
SCOTCH & SODA
SUPERDRY
TOMMY JEANS
VANGUARD

MERKEN LIFESTYLE
HK LIVING
LEGEND
MYOMY
SECRID WALLET

MERKKLEDING EN LIFESTYLE BIJ SCHULTEN

SPAREN DOE JE BIJ SCHULTEN

Bij elke aankoop van niet afgeprijsde artikelen ontvang je bij elke euro één punt. Vier keer per jaar bekijken we wie er op dat moment 500 punten heeft gespaard. Voor deze punten krijg je van ons persoonlijk een waardebon thuisgestuurd. Deze bon is een half jaar geldig en kun je vrij besteden in onze winkel. Nog een reden om eens te komen shoppen Bij Schulten!