HET TEAM

Jolande, Inge, Lisa, Kitty, Ingrid, Arda, Eva, Milou en Ellen vormen het team BIJ SCHULTEN. 

 

Verschillende mensen maar met een gemeenschappelijke doel: we streven allemaal naar 100% tevreden mensen die positief verrast zijn door hun outfit. Naast persoonlijke aandacht mag je bij ons rekenen op een flinke dosis vakkennis en trendinfo.

 

Lisa is hét aanspreekpunt voor de herenafdeling. Samen met Kitty zorgt zij ervoor dat alle heren optimaal worden geholpen. Ellen en Milou doen dit voor de vrouwenafdeling. Samen met Jolande, Inge en Eva zorgen zij ervoor dat je altijd kunt rekenen op persoonlijk en professioneel advies. Daarnaast vertaalt Inge alle nieuwe collecties en trends in inspirerende presentaties en ondersteunt beide teams op dit gebied. Ingrid en Arda bouwen achter de schermen mee aan de ultieme ‘shopervaring’.

‘Voel je elke dag uniek in een persoonlijke outfit van ons, met jou, voor jou!’

PERSONAL SHOPPER

Heb je een speciale match met één van ons en vind je het prettig om vaker door deze persoon geholpen te worden? Laat het dan gerust weten! En als je wil, hangen we alvast een selectie voor je klaar, zodat je zeer gericht kunt shoppen.

THUIS HULP NODIG?

Vind je het prettig als we samen een keer je kast doorlopen en we je adviseren over welke nieuwe outfits je met jouw eigen kleding kunt maken? Maak een afspraak met Jolande of Ellen en we komen je helpen!

Typisch Ellen

Energiek, spontaan, positief en gedreven. Ellen zorgt ervoor dat iedereen binnen het team altijd volledig op de hoogte is en weet de teamspirit hoog te houden. Ellen helpt jou nieuwe combinaties te maken met items die je al in je kast hebt hangen en helpt graag als je zakelijk correct voor de dag wilt komen.

 

Typisch Inge

Vriendelijk, tactvol, analytisch en creatief. Inge zorgt voor de visuele presentatie in de winkel en in de etalage. Ze kan als geen ander in een handomdraai de winkel een andere uitstraling geven en is altijd op zoek naar een nieuwe manier om jou te inspireren. Daarnaast is ze mede verantwoordelijk voor de inkoop en collectie schoenen binnen ons concept.

 

Typisch Jolande

Creatief, energiek en altijd positief. Zorgt er, door een persoonlijk styleadvies, voor dat veel vrouwen, écht anders naar zichzelf en hun outfit gaan kijken. Jolande geeft samen met Ellen de ‘garderobeworkshops’ en komt graag bij je thuis voor een ‘garderobescan’. Jolande is inventief en weet als geen ander de meest unieke combinaties te maken.

 

Typisch Lisa

Dynamisch, loyaal, ondeugend en gastvrij. Lisa is er de gehele week; is helemaal thuis in jeans en deelt de gebeurtenissen Bij Schulten tussen haar werkzaamheden door met je op social media. Lisa weet altijd met ludieke ideeën voor de dag te komen. Ze helpt jou doelgericht en geeft je nét dat extra zetje om hip voor de dag te komen. Ze is het vaste gezicht voor alle heren maar ook op de damesafdeling weet ze je razendsnel te inspireren.

Typisch Kitty

Stoer, gastvrij, ondeugend en tactvol. Kitty staat garant voor een gastvrije sfeer. Haar spontane lach en ferme tred vullen de winkel met haar aanwezigheid. Ze haalt alles uit de kast om jou goed te helpen en denkt daarbij aan alle details.

 

Typisch Ingrid

Rustig, nauwkeurig, loyaal en dienstbaar. Ingrid zorgt voor alle orderverwerking achter de schermen. Ze beheert het klantenbestand en zorgt voor het uitpakken en prijzen van alle goederen die binnenkomen. Ingrid zorgt ervoor dat jouw gegevens en spaarpunten in goede handen zijn.

 

Typisch Arda

De stille kracht achter de berichten op Facebook, Instagram en op onze website, is Arda. Met iedere 2 weken 5 nieuwe keylooks op onze site, laat zij je zien welke sets dé looks van dit moment vertegenwoordigen. Daarbij verstuurt ze iedere 2 weken onze e-mail nieuwsbrief zodat je ook buiten de winkelvloer om, altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen!

 

Typisch Eva

Eva zorgt als steun en toeverlaat achter de schermen, voor de administratie en de after service contacten met leveranciers. Op zaterdagmiddag is Eva de vliegende keep op onze womenafdeling. Ze luistert goed naar je vraag en probeert je op haar eigen, ingetogen wijze van verschillende verrassende suggestie en ideeën te voorzien.

 

Typisch Milou

Vrolijk, eerlijk, open en behulpzaam. Milou is als fulltime kracht de gehele week aanwezig om je te voorzien van advies, hulp én inspiratie. Samen met Lisa en Arda zorgt ze bovendien voor de wekelijkse filmpjes die we online  met je delen. Bij SCHULTEN op een geheel eigen en eigentijdse manier bij jou in beeld brengen, dát is Milou!

 

KLEDING EN LIFESTYLE MERKEN BIJ SCHULTEN

MERKEN DAMES
10DAYS
BE PURE
CIRCLE OF TRUST
ELLEN BEEKMANS
EXPRESSO

FIVEUNITS
GIPSY
KYRA&KO
MINIMUM
MOS MOSH
PARA MI

PENN&INK
PIMPS&PEARLS
RED-RAG
SUMMUM
VIA VAI
ZHRILL

MERKEN HEREN
ALAN RED
BLUE INDUSTRY
MELIK
MEYER
PLAIN

NO EXCESS
OLYMP
PME LEGEND
SCOTCH & SODA
SUPERDRY
TOMMY JEANS
VANGUARD

MERKEN LIFESTYLE
HK LIVING
LEGEND
MYOMY
SECRID WALLET

MERKKLEDING EN LIFESTYLE BIJ SCHULTEN

SPAREN DOE JE BIJ SCHULTEN

Bij elke aankoop van niet afgeprijsde artikelen ontvang je bij elke euro één punt. Vier keer per jaar bekijken we wie er op dat moment 500 punten heeft gespaard. Voor deze punten krijg je van ons persoonlijk een waardebon thuisgestuurd. Deze bon is een half jaar geldig en kun je vrij besteden in onze winkel. Nog een reden om eens te komen shoppen Bij Schulten!