Het team

Lisa, Mijs, Ellen, Kitty, Jolande, Inge, Ingrid, Eva, Maury, Merel en Ellen vormen het team BIJ SCHULTEN. 

Wij zijn verschillende mensen met een gemeenschappelijke passie voor mode én mensen. We zorgen met elkaar voor een fijne en gastvrije sfeer waarin je relaxt kunt shoppen. Onze dag is geslaagd wanneer we jou écht gelukkig en 100% tevreden de deur uit zien stappen. We proberen altijd goed naar je wensen en signalen te luisteren. Tegelijkertijd willen we je positief verrassen door ook nét die items aan te reiken die je misschien zelf niet had gepakt. Naast persoonlijke aandacht mag je bij ons rekenen op een flinke dosis vakkennis en trendinfo.

‘We zorgen met elkaar voor een fijne en gastvrije sfeer waarin je relaxt kunt shoppen!’

Typisch Ellen

Energiek, spontaan, positief en gedreven. Ellen zorgt ervoor dat iedereen binnen het team altijd volledig op de hoogte is en weet de teamspirit hoog te houden. Ellen helpt jou nieuwe combinaties te maken met items die je al in je kast hebt hangen en helpt graag als je zakelijk correct voor de dag wilt komen.

Typisch Lisa

Dynamisch, loyaal, ondeugend en gastvrij: dat typeert deze fulltime spin in het web, Lisa bruist van de ludieke ideeën. Samen met Ellen verzorgd ze de hereninkoop en is verantwoordelijk voor alles wat je op de Instagram stories voorbij ziet komen. Ze helpt jou doelgericht en geeft je nét dat extra zetje om trendy voor de dag te komen.

Typisch Kitty

Stoer, gastvrij, ondeugend en tactvol. Kitty staat garant voor een gastvrije sfeer. Haar spontane lach en ferme tred vullen de winkel met haar aanwezigheid. Ze haalt alles uit de kast om jou goed te helpen en denkt daarbij aan alle details.

Typisch Inge

Vriendelijk, tactvol, analytisch en creatief. Inge helpt je graag op een eigen, faciliterende wijze. Daarnaast zorgt ze voor de visuele presentatie in de winkel en in de etalage. Ze kan als geen ander in een handomdraai de winkel een andere uitstraling geven en is altijd op zoek naar een nieuwe manier om jou te inspireren.

Typisch Jolande

Creatief, energiek en altijd positief. Zorgt er, door een persoonlijk styleadvies, voor dat veel vrouwen, écht anders naar zichzelf en hun outfit gaan kijken. Jolande is inventief en weet als geen ander de meest unieke combinaties te maken.

Typisch Ingrid

Rustig, nauwkeurig, loyaal en dienstbaar. Ingrid zorgt voor alle orderverwerking achter de schermen. Ze beheert het klantenbestand en zorgt voor het uitpakken en prijzen van alle goederen die binnenkomen. Ingrid zorgt ervoor dat jouw gegevens en spaarpunten in goede handen zijn.

Typisch Eva

Eva zorgt als steun en toeverlaat achter de schermen, voor de administratie en de after service contacten met leveranciers. Naast haar studie ‘Online Marketing’ verzorgt Eva alle post op Instagram. Samen met Ellen bereidt ze de fotoshoots voor en coördineren ze alle online activiteiten.

Typisch Maury

Maury is een bekend gezicht op onze social media. Ze staat vaak voor de camera en showt jou daar de nieuwste outfits. In de weekenden schittert ze ook ín de winkel waar ze heerlijke lekkernijen bakt om bij de koffie te serveren. Ze ondersteunt het team op de drukke momenten en schenkt natuurlijk graag iets lekkers voor je in!

Typisch Ellen

Ellen Slot brengt met haar creativiteit de nodige dynamiek op social media. Ze voelt als geen ander
aan wáár we kunnen verrassen en inspireren en zet dit dagelijks om in foto’s, video’s en andere
content. Op zaterdag tref je haar ook óp de winkelvloer waar ze je graag persoonlijk adviseert!

Typisch Merel

Merel kan je, met haar jarenlange ervaring, perfect adviseren als het gaat om een passende outfit. Ze
heeft veel kennis van merken, figuurtypes, styling en pasvormen. Geen vraag is te gek…..laat Merel
haar gang gaan en ze tovert graag verrassende en passende suggesties tevoorschijn!

Typisch Mijs

Mijs zorgt voor alles rondom de Bij SCHULTEN website. Zo zet ze de sets die je op social media ziet,
zo snel mogelijk ook op de site. Zo kun jij zien van welk merk het artikel is, wat het kost én wat de
stofeigenschappen zijn.