Bij SCHULTEN Wijhe

Het team

Lisa, Kitty, Jolande, Inge, Ingrid, Monique, Ileen, Eva, Merel, Mijs, Carmen, Chanine en Ellen vormen het team BIJ SCHULTEN. 

Wij zijn verschillende mensen met een gemeenschappelijke passie voor mode én mensen. We zorgen met elkaar voor een fijne en gastvrije sfeer waarin je relaxt kunt shoppen. Onze dag is geslaagd wanneer we jou écht gelukkig en 100% tevreden de deur uit zien stappen. We proberen altijd goed naar je wensen en signalen te luisteren. Tegelijkertijd willen we je positief verrassen door ook nét die items aan te reiken die je misschien zelf niet had gepakt. Naast persoonlijke aandacht mag je bij ons rekenen op een flinke dosis vakkennis en trendinfo.

‘We zorgen met elkaar voor een fijne en gastvrije sfeer waarin je relaxt kunt shoppen!’

Typisch Ellen

Energiek, spontaan, positief en gedreven. Ellen zorgt ervoor dat iedereen binnen het team altijd volledig op de hoogte is en weet de teamspirit hoog te houden. Ellen helpt jou nieuwe combinaties te maken met items die je al in je kast hebt hangen en helpt graag als je zakelijk correct voor de dag wilt komen.

Typisch Lisa

Dynamisch, loyaal, ondeugend en gastvrij: dat typeert deze spin in het web. Lisa bruist van de ludieke ideeën. Samen met Ellen verzorgd ze de hereninkoop. Ze helpt jou doelgericht en geeft je nét dat extra zetje om trendy voor de dag te komen.

Typisch Chanine

Chanine is als personal shopper en style creator al jarenlang actief binnen de mode. Chanine krijgt energie van het samenstellen van outfits die perfect weerspiegelen wie jij bent én past bij wat jij wilt uitstralen. Ze kan je als geen ander écht in de ogen kijken en luisteren naar jouw wensen. Ze lacht de hele dag en ‘rent’ het liefste van voor naar achteren om net díe kledingstukken te verzamelen die ze voor je in gedachten heeft.

Typisch Kitty

Stoer, gastvrij, ondeugend en tactvol. Kitty staat garant voor een gastvrije sfeer. Haar spontane lach en ferme tred vullen de winkel met haar aanwezigheid. Ze haalt alles uit de kast om jou goed te helpen en denkt daarbij aan alle details. Tussendoor zorgt Kitty er ook voor dat jij, via de Bij SCHULTEN Mobiel, een berichtje krijgt wanneer je bestelling binnen is én beantwoordt ze vragen die via de app zijn binnen gekomen. Daarnaast coördineert ze samen met Eva de ‘Koffie Bij SCHULTEN’.

Typisch Merel

Merel kan je, met haar jarenlange ervaring, perfect adviseren als het gaat om een passende outfit. Ze
heeft veel kennis van merken, figuurtypes, styling en pasvormen. Geen vraag is te gek…..laat Merel
haar gang gaan en ze tovert graag verrassende en passende suggesties tevoorschijn!

Typisch Inge

Vriendelijk, tactvol, analytisch en creatief. Inge helpt je graag op een eigen, faciliterende wijze. Daarnaast zorgt ze voor de visuele presentatie in de winkel en in de etalage. Ze kan als geen ander in een handomdraai de winkel een andere uitstraling geven en is altijd op zoek naar een nieuwe manier om jou te inspireren.

Typisch Carmen

Carmen straalt je op de vloer tegemoet. Als vakvrouw heeft ze een ruime staat van dienst bij verschillende mode-retailers en sinds dit jaar is Carmen onderdeel van het Bij SCHULTEN-team. Reuze fijn om deze allround vakvrouw in ons midden te hebben! Carmen tref je zowel bij de mannen als vrouwen op de vloer. Ze helpt je graag met het samenstellen van een mooie set maar weet je ook perfect te adviseren als het gaat om een passende jeans.

Typisch Jolande

Creatief, energiek en altijd positief. Zorgt er, door een persoonlijk styleadvies, voor dat veel vrouwen, écht anders naar zichzelf en hun outfit gaan kijken. Jolande is inventief en weet als geen ander de meest unieke combinaties te maken. Voor accessoire advies moet je zeker óók bij Jolande zijn. Ze is binnen ons team de grootste accessoire-fan en weet je piekfijn te adviseren hoe je hiermee je persoonlijke stijl extra kunt onderstrepen.

Typisch Monique

Monique tref je Bij SCHULTEN vooral áchter de schermen aan. Ze ondersteund Ingrid bij alles rondom orderverwerking en ‘EDI’ en helpt Ellen als managementassistent onder andere bij diverse organisatorische zaken en het maken van analyses. Monique kan als geen ander rust en overzicht bewaren en vult met haar spontane lach regelmatig de gehele ruimte! Op de vloer tref je Monique vooral ‘op de heren’. Haar hart maakt een sprongetje wanneer ze doelgericht de mannen mag voorzien van een passende nieuwe outfit.

Typisch Ileen

Ileen vormt samen met Eva, het creatieve brein achter onze social media berichten. Samen verzorgen ze de ‘shoots’, zetten reels in elkaar en zorgen ervoor dat jij maximaal geïnspireerd wordt thuis. Wanneer het druk is in de winkel, zie je Ileen ook als helpende hand bijspringen op de vloer. Zo fijn!

Typisch Ingrid

Rustig, nauwkeurig, loyaal en dienstbaar. Ingrid zorgt voor alle orderverwerking achter de schermen. Ze beheert het klantenbestand en zorgt voor het uitpakken en prijzen van alle goederen die binnenkomen. Ingrid zorgt ervoor dat jouw gegevens en spaarpunten in goede handen zijn.

Typisch Eva

Eva is een spil op verschillende gebieden binnen de Bij SCHULTEN organisatie. Op de eerste plaats zorgt ze, samen met Ileen, voor dagelijkse inspiratie op onze socials en ziet ze erop toe dat de website altijd up-to-date is. Daarnaast draagt Eva de zorg voor de administratie áchter de schermen en coördineert samen met Kitty de ‘Koffie Bij SCHULTEN’. Samen met Monique is Eva verantwoordelijk voor de nieuwsbrieven zodat jij per mail steeds díe info krijgt die voor jou interessant is.

Typisch Mijs

Mijs zorgt voor alles rondom de Bij SCHULTEN website. Zo zet ze de sets die je op social media ziet,
zo snel mogelijk ook op de site. Zo kun jij zien van welk merk het artikel is, wat het kost én wat de
stofeigenschappen zijn. Op zaterdag tref je Mijs bij ‘Koffie bij SCHULTEN’ en verwent ze je graag met onze lekkernijen.